background

PROFIL

(placeholder)

Domicil:

Oktober 2018 flyttede vi ud i vores nybyggede domicil på Vestermarksvej 30 i Vejen. Her har vi fået en masse kvadratmeter, der kan rumme både gods og materiel, med en unik beliggenhed nær motorvejs til- og frakørsel.

Her håndterer vi interne og eksterne biler dagligt, til af og pålæsning af gods, samt et lagerhotel der på nuværende tidspunkt rummer 2000 m2  opbevaring.  

Om:

Ejer og direktør i AH fragt A/S er Asbjørn Hansen.

Asbjørn overtog virksomheden tilbage i 2009.

”Min vision for virksomheden er at yde den bedste personlige service til vores kunder, samt være leveringsdygtige til tiden. Det er vigtigt at vores kunder føler deres varer bliver håndteret professionelt. Ydermere bestræber vi os på at finde den løsning, som er rigtig for hver enkelte kunde”.

Vi er i virksomheden ca. 40 medarbejdere fordelt på kontoret, chauffører, lærlinge og terminalarbejdere. Hos os er det vigtigt at vi har et godt sammenhold, og at vores medarbejdere har et godt arbejdsmiljø.

Miljø:

Vi har udskiftet vores vognpakke til at kan kører 100% i alle zoner i hele landet. Herudover bestræber vi os på at kan udskifte flere af vores biler til de allermest miljørigtige. Derfor har vi investeret i flere Volvo FH med turbo compound-teknologi, som har alle de miljørigtige hensyn og er gode til vores mange kilometer på vejene.